Hoe Ruimt U Een Windows 10

Deze registerbewerkingen zijn essentieel voor het naar behoren functioneren van het besturingssysteem en andere programma’s. Worden er onjuiste wijzigingen doorgevoerd, dan kunnen er grote problemen ontstaan . Vandaar dat er regelmatig wordt gewaarschuwd dat het aanbrengen van wijzigingen in het register voor eigen risico is (zo ook op deze website…).

  • Wat u moet weten voordat u uw computer gaat opschonen Dat uw computer een schoonmaakbeurt nodig heeft, is niet de enige reden dat een computer traag wordt.
  • Herstart hierna de computer en kijk of het probleem zicht dan ook nog voordoet.
  • Er is een online back-upbestand beschikbaar in het geval dat het origineel verloren of beschadigd raakt.

Wij zijn niet de producent van de besproken programma’s. Voor vragen en klachten over software kun je contact opnemen met de maker van de betreffende applicatie. Foutmeldingen van Windows dat een bepaald dll-bestand niet kan gevonden worden waardoor hij een bepaald programma niet kan uitvoeren komt al eens voor. Ga op zoek naar het ontbrekende bestand en plaatst het in de juiste programmamap . Service Packs zijn een noodzaak voor je besturingssysteem, het verbeterd de veiligheid en stabiliteit ervan. Kies het Service Pack voor je besturingssysteem en installeer het. Je kan ze downloaden via het Service Pack Center bij Microsoft of via de links op onze website.

Register

Dit werkt hetzelfde als via het Configuratiescherm in Windows. Deze handleiding laat zien dat het opschonen van schijven niet echt alles opschoont, tenzij u een aanpassing in het register uitvoert. Nu, als de computer niet een beetje is versneld, raad ik ze aan om me gewoon het systeem te laten formatteren en opnieuw te beginnen met schoon te maken. Vanwege de aard van windows en alle troep die zich onvermijdelijk in de loop der jaren vormt, is dit meestal de enige haalbare oplossing. Software rommel – de hoeveelheid software die geïnstalleerd is en draait op het opstarten van het systeem heeft grote gevolgen voor de prestaties. Er kan ook kwaadaardige software zijn die u vertraagt.

snelkoppeling

Waarom Kan Ik Sommige Bestanden In Windows 11

Dit is een programma dat alleen tijdens het starten van de PC draait om te controleren of er updates zijn. Zet de Adobe Acrobat Update Service service op Handmatig , want als je zelf updates wilt aanbrengen moet de service wel kunnen starten. Als het niet automatisch gebeurt, moet je het dan handmatig doen? Je zou denken van wel, maar gelukkig is er 1 programma dat alle andere bekende programma’s kan controleren, en net als een virusscanner zou je dit programma wel automatisch kunnen laten draaien. Dat programma heetSecunia PSI, waarbij PSI staat voor Personal Software Inspector.

Techzine Nl

Onder Apps en onderdelenvind je de apps die je kunt verwijderen. Je kunt vervolgens de apps sorteren op installatiedatum. Scrol vervolgens helemaal naar beneden en je vindt de apps die je het langst geleden hebt geïnstalleerd. Gebruik je ze nog allemaal of mogen er een paar worden verwijderd? Wil je apps volledig verwijderen, zonder dat er nog sporen achterblijven op je pc, dan kun je Revo Uninstaller gebruiken.

Comments are closed.